Искам да сложа край на кариерата си по хубав начин, по начина, по който аз правя нещата. Имам големи планове, готвя големи неща, но когато те наближат, ще ги разкажа", каза Ивет Лалова. Българската лекоатлетка говори за наближаващия край на кариерата си, както и за постигнатото дотук.

"Мога само да съм доволна от всичко, което съм постигнала. Няма и как да не мисля за края на моята кариера, защото този момент наближава. Определено не исках кариерата ми да приключва след това, което се случи през 2005 г. и бях с пирон в крака", коментира Лалова в "Арена спорт" по БНТ.

Българската лекоатлетка описа участието си на пета олимпиада като "голяма радост"."Не знам какво ще се случи в следващите една, две или три години. Гледам с любопитство към първенствата, които предстоят през 2022 г.

Само след няколко дни започвам леки тренировки. Атлетиката е такава част от моя живот, че не искам да говоря още за отказване. Защо, ако ми се прибяга, да не участвам на състезания в следващите месеци", каза още Лалова.

37-годишната състезателка се определи като "самокритична и много изискваща". "Стремежът към по-добрите постижения и рекордите винаги е важен за спортистите. На младите мога да кажа да не слушат никой, който им казва, че не могат да постигнат нещо или иска да ги спре", уточнява „Дневник".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.