Националите на България под 18 години, водени от Мартин Стоев, се класираха на полуфиналите на европейското първенство за тази възраст, което се провежда в Италия, съобщи БНТ.

Младите "лъвчета" надиграха категорично връстниците си от Турция с 3:0 гейма във втория си двубой от група I в Марсиковетере, като си гарантираха и място на световното първенство през 2021 година:

Ето какво каза след успеха пред един от центровете на тима ни - Ивайло Дамянов:

"Формулата на успеха е труд, упоритост, желанието за победа и работата в екип. Бяхме много мотивирани, преследвахме реванша след загубата в София и всичко това допринесе за победата."

Мисля, че шансовете са ни големи и ще дадем всичко от себе си да станем шампиони. Миналата година играхме срещу Полша на полуфинала, определeно са добър отбор, но ние излизаме за победа срещу всеки. Напълно подготвени и мотивирани сме, за да спечелим", заяви най-добрият център на Балканиадата за юноши под 17 години (2019 г.).

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.