Снимка: БГНЕС

Много са условностите ИТН отново да преговаря за съставяне на правителство с "Продължаваме промяната", "Демократична България" и БСП в следващия парламент. С ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" няма да се водят разговори. Toва заяви депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов пред bTV.

Излизаме сами срещу всички на предсрочните избори, за да докажем, че има една прозрачна и истинска партия, която няма да допусне лицемерни политици да се заиграват с обществото ни, закани се Балабанов. Той определи като пълен абсурд ИТН да се коалира с ВМРО, уточнява „news.bg".

По думите му тройната коалиция ще остане в историята като коалицията на лицемерието. ИТН направили нещо много хубаво в рамките на 47-то Народно събрание - предпазили обществото да не бъде счупено от лицемерието на "Продължаваме промяната", "Демократична България" и БСП. Направихме грешки като се доверявахме на неправилните хора. Като наши ходове ще бъдем сами сме срещу всички, каза Балабанов.

Лошата комуникация е сред причините за провала на правителството, според Нинова

Отчете постиженията на левицата в управление и се защити за мандата

ИТН водили с БСП нормални разговори по програми и приоритети за създаване на правителство с третия мандат. ДБ обаче констатирали политическия процес, като по думите на депутата от ИТН страшни неща се случили по време на тяхното живо излъчване от заседанието им на парламентарната група - лъснала желанието за власт. ИТН обаче завили, че спекулации, свързани с имената на Асен Василев и Кирил Петков нямало как да се съгласят и да приемат правителство, начело с тях двамата, напомни Балабанов равносметката за втори кабинет след завъртането на парламентарната рулетка.

Как да подкрепим правителство с Асен Василев, който уби първия мандат собственоръчно, запита Балабанов.

В началото бяхме с други очаквания, бяхме подлъгани от усмихнатите лица на лицемери, които излъгаха хората, че ще променят нещо, изтъкна депутатът от ИТН. Кирил Петков и Асен Василев превърнали парламента в гумен печат, като се опитвали да налагат еднолични решения.

Човекът, който вкара България в енергийна криза е Асен Василев и Балабанов не вижда ИТН да имат вина за хаоса в енергетиката. "Министър Александър Николов си свърши перфектно работата и той беше спиран от Асен Василев. Корнелия Нинова се е предала в ръцете на коалиционните си партньори", изтъкна Балабанов.

Затова Балабанов се надява служебният кабинет, който бъде назначен от президента Румен Радев да бъде прекалено прозрачен.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.