УЕФА оповести съдийската бригада, която ще ръководи финала на Шампионската лига Пари Сен Жермен – Байерн. За главен арбитър е назначен италианецът Даниеле Орсато.

Негови асистенти ще бъдат Лоренцо Манганели и Алесандро Джалатини.

Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен ще спорят в неделя (23 август) на “Ещадио Да Луж” в Лисабон от 22:00 ч. българско време.

В полуфиналите ПСЖ срази РБ Лайпциг с 3:0, а Байерн се наложи над Лион със същия резултат. Най-много победи в турнира има Реал Мадрид (13). Байерн има пет победи и ще играе 11-ия си финал, докато парижани за първи път се класираха за заключителната среща, съобщи "БГНЕС".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.