Бранителят Димитриос Хантакиас вече не е част от "Черно море". Защитникът разтрогна договора си с “моряците” и ще продължи своята кариера в друг клуб. Хантакиас пристигна във Варна през лятото на 2019 година. По време на престоя си на “Тича” гръцкият футболист записа 22 мача за първенство, в които отбеляза и един гол.
ЦСКА-София може да бъде без трима от основните си футболисти за гостуването на "Черно море" веднага след паузата за националните отбори. Мачът на "Тича" все още няма точна дата, но ще бъде в уикенда 12-13 септември. Наказан ще бъде халфът Юнус Санкаре, който бе изгонен срещу "Славия". За мача във Варна виси и плеймейкърът Тиаго Родригес. Португалецът е в родината си, където се възстановява от контузия в коляното. Към него в лазарета се присъедини и Иван Турицов, за когото все още не е ясно колко време ще бъде извън строя. Вчера други двама от контузените - Жеферсон и Митко Митков, се подготвяха във фитнеса под ръководството на кондиционния треньор Кирил Динчев, съобщи "Радио Варна".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.