Концерт с участието на симфоничен оркестър ще представи рок група „Сигнал“ на сцената на Летния театър във Варна тази вечер, съобщават организаторите от Event Masters, цитирани от БТА.

Спектакълът разказва за 45-годишната история на състава и е показван на сцената на Националния дворец на културата в София, както и в Бургас и Пловдив. „Сега искаме да го представим и на жителите и гостите на Варна, където публиката винаги ни е приемала с отворени обятия и ние ще й предложим един коренно различен „Сигнал“. Обещаваме емоция, любов и споделени чувства, обещаваме да докоснем сърца", каза създателят и фронтмен на групата Данчо Караджов.

Музикалните ценители ще чуят нов и различен прочит на златните хитове на рок състава „Да те жадувам“, „Липсваш ми“, „Сбогом“, „Зелени сигнали“, „Сляп ден“, „Спри се“, „Лодка ли е любовта“, „Може би“. Диригент на оркестъра в концерта със заглавие „Сигнал Symphonic“ е Димитър Косев. Ефектна сценография превръща събитието в зрелищно шоу, допълват организаторите.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.