Главният прокурор Иван Гешев публикува в Туитър коментар за акция по издирването на изчезналия Янек Миланов в Дупница.

„Под надзора на прокуратурата продължават проверките в град Дупница от МВР и всички контролни органи на “бизнесите" на обвиняемия Капланов и лица, свързани с т.нар. “братя Галеви”. Ще направим всичко необходимо за спокойствието на жителите на града”, написа в Twitter Гешев.

Под надзора на прокуратурата продължават проверките в гр. Дупница от МВР и всички контролни органи на “бизнесите" на обвинения Капланов и лица, свързани с т.нар. “братя Галеви”. Ще направим всичко необходимо за спокойствието на жителите на града.

На територията на гр. Дупница и околните селища продължават проверки и на търговски обекти, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

От рано сутринта служители на Охранителна и Икономическа полиция, както и на ДАИ инспектират за нерегламентирани превози с джипове на туристи на територията Национален парк „Рила“.

Един от полицаите е пострадал, след като един от проверяваните автомобилите е преминал през крака на служителя, съобщават от прокуратурата, цитирана от БНР.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.