Футболистът на испанския шампион Реал (Мадрид) Мартин Йодегор е положителен за COVID-19, информира радио „Onda Cero“. Норвежкият футболист е изолиран и очаква да узнае резултата от втория тест, който му е направен. Ако бъде потвърдено, че халфът е с коронавирус, той ще бъде поставен в двуседмична карантина и няма да може да поднови тренировки, докато не направи два последователни отрицателни теста.

Йодегор взе участие във възстановителната тренировка на Реал Мадрид в понеделник след равенството 0:0 при гостуването на Реал Сосиедад.

Протоколът гласи, че всички негови съотборници и целият персонал на Реал Мадрид трябва да се подложи на тестове, за да се провери дали няма повече заразени. Тестовете са били направени вчера и тази сутрин ще излязат резултатите.

На Реал Мадрид този уикенд му предстои гостуване на Реал Бетис на „Бенито Виямарин“.

От своя страна и играчите на Реал Сосиедад се подложиха на PCR тестове и всички, които взеха участие в мача срещу Реал Мадрид са отрицателни. В четвъртък на баските ще им бъдат направени нови тестове преди предстоящия им мач срещу Елче, който е в събота, съобщи “standartnews.com”.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.