Изпълнителният комитет на УЕФА реши срещата между Байерн и Севиля за Суперкупата на Европа да се играе пред публика! Двубоят ще се състои на 24 септември в Будапеща, а до 30% от капацитета на стадиона ще бъдат запълнени.

Всички останали мачове от европейските клубни турнири ще продължат да се играят при затворени врата. Администрацията на УЕФА следи световната ситуация и ще се съветва с Изпълнителния комитет, ако е необходима или препоръчителна конкретна промяна в решението.

"Без фенове играта загуби част от своя характер. Надяваме се, че този мач ще бъде началото на процеса по завръщане на феновете на стадиона", заяви Александър Чеферин.

"Работим в тясно сътрудничество с Унгарската федерация по футбол, както и с правителството на страната, за налагане на мерки за осигуряване здравето на всички присъстващи на стадиона. Няма да поемаме рискове относно безопасността на хората", допълни президентът на УЕФА, цитиран от БНР.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.