Американският президент Доналд Тръмп и първата дама Мелания са дали положителна проба за Covid-19, съобщи самият той в Туитър.

"Ще започнем незабавно нашата карантина и процеса по възстановяване. Ще се справим ЗАЕДНО", написа Тръмп.

Президентът и съпругата му се чувстват добре, съобщи лекарят на Белия дом. По думите му Тръмп ще продължава да изпълнява задълженията си "без прекъсване". Държавният глава и съпругата му се подложиха на тест след като стана ясно, че съветничката на Тръмп - Хоуп Хикс, е заразена с коронавирус. Тя често пътува с държавния глава в страната и беше на борда на президентския самолет, отвел Тръмп за предизборния дебат с Джо Байдън във вторник.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.