Очакваме Ви на 28 март 2024 - четвъртък, от 18:00 до 20:00 с Дойчин Кършовски - Performance&Wellness Coach. По време на събитието ще ви запознаем с новостите в областта на здравето и дълголетието, а именно:
• Коучинг базиран на генетични резултати – ползи и ефективност. Защо да изследваме гените си и какво можем да променим в навиците си, за да повлияем на Епигенетиката си?
• Медицина 3.0 и 4-те конника, застрашаващи здравето - Кои са те?
• Предсвяне на поредицата „ Тази книга няма значение“ – всеки присъстващ ще получи една книга подарък и ще има възможност да закупи и останалите книги от поредицата.
Ето и няколко думи за Дойчин Кършовски – Дойч е роден и израснал във Варна. През 1992 г. завършва Националната спортна академия, а повече от 20 години живее със семейството си в Синсинати, САЩ. Кариерата му там стартира като персонален треньор и някои хора го наричат – Българинът, който учи американците на дълголетие. Негови клиенти са уважавани хирурзи, адвокати, финансови брокери, рок певци и дори наследниците на американски президент. Дойч е основател и създател на www.doychzone.com - платформа за холистично здраве, дълголетие, майндфулнес, емоционално здраве и балансирано хранене. Клиентите на DoychZone имат уникалната възможност да изберат една платформа, която им дава достъп до над 15 специалиста, които са профилирани в различни области като психологично и емоционално здраве, медитации, балансирано хранене, функционални движения, животински движения и спорт, здравословен сън, дихателни практики, Хюмън дизайн и методиката на Вим Хоф. Една платформа с водещо мото –
Live Long Die Short – за да живеем дълго и умираме кратко, е добре да имаме стратегия и да разполагаме с избор от практически подходи, поведения, Медицина 3.0 и да знаем каква основа имаме на база нашите гени.
#longevity #mindfulness #DNA #coaching
Всеки заявил участие ще получи:
• КНИГА ПО ИЗБОР от поредицата „Тази книга няма значние“
• специална отстъпка, ако в деня на събитието заявите генетичен тест
• специални условия за всеки, който вече има направен генетичен тест – ела и разбери какви преференции може да получиш
• нови знания за грижа към здравето
Местата са ограничени с цел постигане на максимална ефективност за присъстващите
За записване - 0899 233 588 - Виктория Димова
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.