Черно море загуби с 1:4 домакинството си на Лудогорец в мач от 3-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион “Тича” във Варна. Официален дебют за Черно море записа белгиецът Файсел Касми, който се появи в игра в 67-ата минута на мястото на Илиан Илиев.

Черно море не стартира срещата по най-добрия начин и допусна гол още в 5-ата минута. Каули Оливейра намери Доминик Янков в наказателното поле, който центрира успоредно на голлинията, а на задна греда Сантана с глава от съвсем близо реализира за 1:0. В 25-ата минута Цветомир Панов стреля опасно, но топката се отби в тялото на Моци.

Минута по-късно обаче “моряците” изравниха. Родриго Енрике получи вдясно, финтира Антон Недялков и с феноменално центриране сложи топката на главата на Матиас Курьор, който прониза Ренан за 1:1. В 35-ата минута Даниел Димов засече с глава центриране, но малко не му достигна да вкара втори гол за “моряците”. След удара му топката премина покрай вратата.

В 40-ата минута Стефан Станчев опита да изнесе топката с пас към Виктор Попов, а Недялков я открадна. Веднага пусна пас в наказателното поле за Кешеру, който с финес прехвърли Дюлгеров и изведе своите напред в резултата. В 45-ата минута Сисиньо набра скорост отляво и с глава взе топката след единоборство с Панов. Бразилецът намери своя сънародник Каули Оливейра, който стреля от границата на наказателното поле, а Иван Дюлгеров направи зрелищно спасяване, предотвратявайки сигурен трети гол за Лудогорец, пише "Moreto.net.".

В 51-вата минута Васил Панайотов стреля, но стражът на гостите успя да улови. В 66-ата минута Матиас Курьор получи дълъг пас вляво, овладя с гърди и стреля слевия крак, но Ренан изби топката в корнер. В 73-ата минута Жоржиньо получи малко случайно топката вдясно от вратата на Дюлгеров, напредна и с удар по земя реализира за 3:1. В 81-вата минута Касми намери Родриго Енрике в наказателното поле и се опита технично да насочи топката във вратата на съперника, но твърде неточно. В 87-ата минута Ихинио Марин оформи крайното 4:1. Останаха съмнения за нарушение срещу Стефан Станчев на влезлият на смяна футболист.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Стефан Станчев, Даниел Димов, Виктор Попов, Цветомир Панов, Васил Панайотов (67-Стефан Велев), Патрик Андраде, Родриго Енрике, Илиан Илиев (67-Файсел Касми), Матиас Курьор (79-Денислав Ангелов), Исмаил Иса.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.