Снимка Черно море

Черно море победи изразително Етър с 4:0 като гост в мач от втория кръг на efbet Лига. В играч на мача за "моряците" се превърна Матиас Курьор (4, 9, 76), който отбеляза три попадения. Денислав Ангелов (85) добави още едно. Тимът от Велико Търново се опита да се измъкне от дъното на класирането, където се намира в момента. "Виолетовите" са единственият отбор без спечелена точка и отбелязан гол, след като на старта отстъпиха с 0:3 на Царско село. Черно море също не впечатли в първия си двубой, но имаше късмет да стигне до равенство при визитата на Славия с попадение в последните минути на новото попълнение Стефан Велев.

По принцип "моряците" играят трудно във Велико Търново и нямат победа на "Ивайло" от 8 години. За последно те спечелиха като гост на Етър с 1:0 през 2012-а. През миналия сезон "виолетовите" се наложиха у дома над Черно море с 1:0, но взеха само точка от двете си визити във Варна.

efbet Лига - 2 кръг:

ЕТЪР - ЧЕРНО МОРЕ 0:4
0:1 Матиас Курьор (4)
0:2 Матиас Курьор (9)
0:3 Матиас Курьор (76)
0:4 Денислав Ангелов (85)

Стартови състави:

ЕТЪР: Христо Иванов, Антон Огнянов, Божидар Кацаров, Георги Купенов, Даниел Пехливанов, Иван Скерлев, Кольо Станев, Милчо Ангелов, Мариян Иванов, Никола Колев, Яни Пехливанов
Старши треньор: П. Петков
ЧЕРНО МОРЕ: Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Даниел Димов, Стефан Станчев, Цветомир Панов, Илиан Илиев, Васил Панайотов, Родриго Енрике, Стефан Велев, Матиас Курьор, Исмаил Иса
Старши треньор: И. Илиев

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.