Отборът на "Черно море" стартира седмицата с двуразови занимание. И двете тренировки се проведоха на стадион “Младост”, а към тях, след изкараха карантина и отрицателен тест за COVID-19, се включиха халфовете Патрик Андраде, Мехди Букаси и Дани Кики. Първите двамата, заедно с останалите играчи на Морето, които бяха в изолация заради коронавируса, тренират по индивидуална програма. Дани Кики пък продължава да се възстановява от травма с постепенни натоварвания. Всички други футболисти се готвят на пълни обороти, заедно с юноши от старшата възраст на "Черно море" U19.

В сряда "Черно море" ще проведе две контроли. Първата проверка е срещу тима на "Созопол", а втората срещу "Добруджа". В събота пък “моряците” ще направят генерална репетиция преди началото на сезон 2020/21 г. срещу "Локомотив" ГО.

На контролните срещи няма да бъдат допускани зрители заради извънредната епидемична обстановка. От клуба припомнят, че със заповед на здравния министър от 6 юли вcички кoлeктивни и индивидуaлни cпoртни мeрoприятия c трeнирoвъчeн и cъcтeзaтeлeн хaрaктeр зa вcички възрacтoви групи нa oткритo и зaкритo ce прoвeждaт бeз публикa.

Португалецът Леандро Ливерменто Андраде е второто попълнение в "Черно море". Днес 20-годишният офанзивен футболист подписа отговор с “моряците” и ще носи екипа на варненския клуб през настоящия сезон.

Леандро е роден на 24 септември 1999 година. Играе еднакво добре по двете крила и зад гърба на нападателя. За последно е носил екипа на третодивизионния португалски "Фатима", където записва 24 мача и отбелязва 4 гола. През сезон 2018/19 е играл в "Олянензе", където има 17 срещи. Минал е през школите на "Спортинг" Лисабон, "Фарензе" и "Олянензе".

Преди това "Черно море" привлече и халфа Стефан Велев.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.