Черно море надигра Царско село и го победи с 1:0 в последния мач от 21-ия кръг в efbet Лига. Единственият гол реализира Стефан Велев в 27-ата минута. С този успех "моряците" на Илиан Илиев се прицелиха в Топ 6. Тимът е на седмо място с 28 точки, колкото и ЦСКА 1948. "Царете" на Любо Пенев остават с 24.

В 30-ата минута натискът на "моряците" даде резултат. След атака по десния фланг се стигна до удар на Родриго от легнало положение. Топката обаче бе избита от Джони Хласид. Стефан Велев обаче притича и вкара почти на празна врата за 1:0.

След последния съдийски сигнал се получи сериозно напрежение между капитанът на Царско село Реян Даскалов и треньорът на "моряците" Илиан Илиев. Двамата започнаха да си разменят реплики на прибиране към тунела. Двамата дори доближиха застрашително главите си. Наложи се играчи и хора от двата щаба да ги разтърват преди да се стигне до по-грозни сцени. Преди старта на второто полувреме двамата все пак се поздравиха и заровиха томахавките.

Двата отбора намалиха темпото в първите минути на втората част. Логично и до чисти голови ситуации не се стигна преди двете врати, съобщава "Tribune.bg"

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.