Отборът на "Черно море" записа победа с 5:1 срещу "Черноморец" в контролна среща, играна в Балчик, съобщават от клуба.

Двубоят се проведе в две полувремена, като през първата част участие взеха всички налични играчи от представителния тим на “Моряците”. През втората играха талантите от школата, които ще представят академията на варненци в елитната група, до 19 години.

Мъжкият отбор се наложи с 2:0 след попадения на новото попълнение Стефан Велев, който се разписа с глава в 6-ата минута след асистенция на Петър Вуцов, и Илиан Илиев в 15-ата минута. Футболистът с №10 засече с воле топката от границата на наказателното поле и не остави шансове на стража Павлин Евтимов.

През втората част възпитаниците на Мартин Христов U19 вкараха нови три попадения срещу направилия доста промени отбор на Бойко Каменов. Точни за младите таланти бяха Радослав Златев (75, 87) на два пъти и Светослав Николов (60). Домакините върнаха един гол в 62-рата минута след разбъркване в наказателното поле, уточнява "Moreto.net".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.