Халфът на Черно море Патрик Андраде изигра последния си мач с тима на Черно море. 27-годишният халф се сбогува емоционално с публиката на стадион "Тича", като след края на мача обиколи стадиона и си взе сбогом с привържениците, които дълго го аплодираха. Плеймейкърът на моряците ще продължи кариерата си във чужбина. Андраде пристигна на Тича на 26 юни 2018 година от португалския Салгейрош и се превърна в един от най-важните играчи на отбора и един най-добрите на този пост в българското първенство, като във 50 мача отбеляза 5 гола и решаващи асистенции на сметката си, съобщи Sportal.bg.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.