Снимка Sportal.bg

Отборите на Славия и Черно море завършиха наравно 1:1 в мач от пръвия кръг на новия сезон на efbet Лига. “Моряците” стигнаха до точката буквално в последната секунда на срещата, когато резервата Стефан Велев изравни. Преди това в началото на мача Андреа Христов бе открил в полза на “белите”, съобщи Sportal.bg.

През миналия сезон варненци си тръгнаха с трите точки от гостуването си на "белите", след като се наложиха с минималното 1:0. Във Варна пък двата тима не излъчиха победител и направиха нулево реми.

Общата статистика е на страната на Славия. Софиянци имат 45 победи, срещу 36 успеха за "Моряците" и 31 равенства. В столицата "белите" са дори още по-категорични - 31 успеха, 14 равенства и само 11 загуби. Така те изглеждат фаворити поне на хартия.

Резултатът бе открит от домакините още в петата минута. Тогава при едно центриране от ъглов удар Андреа Христов се извиси над защитата и засече с глава кълбото във вратата на Иван Дюлгеров. Малко по-късно гостите можеха да изравнят. Бърза атака на "моряците" изведе Исмаил Иса на чиста позиция, но ударът му бе право в Антонис Стергиакис. В края на полувремето пък Георги Йомов на два пъти можеше да отбележи второ попадение за "белите", но се забави при отиграванията и не успя да реализира.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.