За първи път мач от елитната футболна Ефбет лига е под заплахата да не се изиграе заради коронавируса.

По решение на РЗИ - Велико Търново, целият отбор на "Етър" беше поставен под карантина. След направените вчера повторни PCR-тестове на футболистите от тима днешните резултати показаха още три положителни теста за коронавирус – на един футболист и двама служители от клуба.

Очаква се да бъде затворен временно и стадион "Ивайло", за да бъде децинфекциран.

Ден по-рано заради положителни проби бяха карантинирани още четирима играчи на "болярите". Така целият "Етър" е поставен под карантина, както стана и миналия месец с дублиращия тим на "виолетовите".

Сега именно "дубъла" може да спаси мача на представителния отбор, като замести титулярните футболисти. По програма утре "Етър" трябва да приеме "Локомотив" (Пд) от 17.45 в мач от 6-ия кръг.

В момента "Етър" е на последното 14-о място в класирането, докато "Локомотив" (Пд) е на 6-а позиция, съобщи БНТ.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.