Британският премиер Борис Джонсън нарече "ужасяващ инцидент" станалото в Рединг, където снощи бяха намушкани с нож няколко души, предаде Ройтерс.

"Мисля си за хората, засегнати от ужасяващия инцидент в Рединг", каза Джонсън в "Туитър" и благодари на службите за спешна помощ, които са се притекли на помощ на пострадалите, предава БТА.

Според източници по сигурността, цитирани от Прес асосиейшън и телевизия "Скай нюз", се подозира терористичен мотив при атаката в парк в града.

Полицията каза, че няколко души са били откарани в болници, но не потвърди медийните съобщения, че има убити, предаде Асошиейтед прес.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.