16-годишният централният защитник Калоян Костов е подписал своя професионален договор с португалския гранд Бенфика, обявиха официално от клуба.

Костов е юноша на Септември (София) и е част от националния отбор на България, до 17 години. Освен от Бенфика, интерес към 196-сантиметровия защитник проявяваха още италианските грандове Интер и Ювентус.

"Много съм радостен да съм част от този голям клуб, който има страхотна история и уникални фенове. Много съм щастлив и нямам думи да опиша какво чувствам", сподели българският талант при представянето си, съобщи "standartnews.com".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.