Отборът на Байерн Мюнхен е вторият финалист в Шампионската лига. Германският шампион си осигури мач за трофея, след като победиха с 3:0 тима на Олимпик Лион. Срещата се игра на стадион "Хосе Алвараде" в Лисабон, а финалистът бе определен в един полуфинален мач.

Така на финала в неделя съперник на Байерн ще е Пари Сен Жермен, който път на полуфинала елиминира РБ Лайпциг с 3:0. Финалът срещу ПСЖ ще е 11-ти за Байерн в най-престижния европейски футболен турнир.

Серж Гнабри направи силен мач и се превърна в герой за своя тим, след като реализира два гола за Байерн, които паднаха в 18-тата и 33-тата минути. Крайното 3:0 оформи Роберт Левандовски в 88-мата минута, с което реализира своя 15-ти гол в Шампионската лига за сезона, съобщи БНР.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.