Снимката е илюстративна

Моторист е в изключително тежко състояние след катастрофа край бензиностанция "Еко" в Евксиноград. Инцидентът е станал малко след 18.00 часа, съобщиха от ОД на МВР - Варна. Пострадалият e 20-годишен младеж, който се намира в реанимацията на варненска болница. Той е с множество счупвания, включително и на черепа, поясниха от полицията.

От там уточниха, че причината за катастрофата е високата скорост, с която се е движил мотористът по пътя за Златни пясъци.

Непосредствено след излизането на автомобил от резиденция „Евксиноград", мотоциклетистът се удря в лявата страна на превозното средство, след което излиза излиза от пътното платно и се забива се в дърво От удара моторът се запалва.

Пробите за алкохол и наркотици на водача на лекия автомобил са отрицателни.

На мястото на произшествието тече оглед.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.