Пътничка в лек автомобил е пострадала при катастрофа, станала във Варна, причинена от камион за събиране на сметта, съобщиха от ОД на МВР.

Инцидентът е станал в 6:30 часа сутринта в последния ден на октомври на кръстовището на ул. "Дрин" и ул. "Д-р Пискюлиев".

Водачът на специализиран автомобил за сметопочистване "Мерцедес", на 25 г., по време на движение, навлиза от дясна в лява пътна лента, не пропуска и блъска лек автомобил "Дачия".

Вследствие на инцидента е пострадала пътничка от втория автомобил (35 г.), която получава контузии, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.