32 отбора ще участват в зимния турнир на Аматьорска минифутболна лига - Варна, който носи името ZEUS Winter Cup, съобщават организаторите на проявата..

Надпреварата стартира днес, 11 януари като мачовете ще се играят на терените за минифутбол на Спортен комплекс "Спартак". Последното издание бе спечелено от МФК "Балерини". Участниците ще бъдат разпределени в осем групи по четири отбора.

Тази година турнирът е под надслов “В АМФЛ всеки печели”, а наградите са подсигурени отново от ZEUS SPORT Bulgaria. Новото в тазгодишното издание на турнира е, че независимо на кое място ще завърши, всеки играч (отбор) ще получи екипи на ZEUS модел MIDA.

Предвидени са и купи за призьорите, както и индивидуални награди.

Група А

1. Хотел Аристократ - Hotel Aristocrat

2. Tангра

3.Спейс Тийм

4. ФК Искра (Генерал Киселово)

Група Б

1. АМФЛ Интернационал-Варна

2.Валекс

3. Овеч - Провадия

4. Ария

Група В

1. Balerini Football Club

2. Крз Флотски Арсенал

3. MFC CSKA

4. Паткани FC

Група Г

1. МФК Тича

2. ФК "Атлетик-Провадия"

3. ФК Младост 2019

4. Локдаун

Група Д

1. Порто

2. AFC Мачкай Гришо

3. Castalia

4.Албион

Група Е

1. МФК Монтана

2. Gossip Bar College

3. Вино & Мезе

4. Мрежите

Група Ж

1. Автосервиз Тандем

2. Red Partners

3. Devils

4. МФК Аномалиас

Група З

1. Зеленина

2. FC Sborkata

3. La Furia

4. FC Force Varna

 

Снимка: АМФЛ - Варна

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.