37-годишен варненец е задържана в Пето РУ за срок до денонощие, съобщиха от ОДМВР - Варна. Той бил спрян за проверка вчера и при направената справка от служителите на реда с алкотест, униформените установили, че мъжът се е качил зад волана след употреба на много голямо количество алкохол.. Издаден му е талон за кръвна проба и по случая е образувано бързо производство.

През изминалия ден, в хода на полицейска проверка в Провадия, е спрян за проверка 21-годишен водач на лек автомобил - жител на същия град, известен на МВР. Инспекцията с наркотест показала наличие на канабис и амфетамин в кръвта. По случая е образувано досъдебно производство.

21-годишен варненец, известен на полицията, се е озовал в ареста на Първо РУ вчера. Няколко часа по-рано е подаден сигнал за откраднати метални отводнителни решетки на дъждоприемни шахти, от централен подлез в областния град. След проведените издирвателни действия на служителите на реда, е установен извършителят. По случая е образувано досъдебно производство, докладвано е на прокуратурата и предстои повдигане на обвинение.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.