27-годишен ‭ ‬варненец,‭ ‬известен на МВР е задържан в ареста на‭ ‬Първо‭ ‬РУ,‭ ‬вчера, съобщиха от ОДМВР-Варна. Той бил заловен от полицаите след извършена оперативно-издирвателна дейност.‭ ‬Установено е,‭ ‬че преди седмица,‭ ‬извършителят е извършил кражби на хранителни стоки от няколко магазина в града.‭ ‬По случая е образувано досъдебно производство и е предаден на прокуратурата.

А друг, също известен на полицията‭ ‬31-годишен мъж от‭ ‬с.‭ ‬Опанец е заловен след бързи оперативни действия на служителите на‭ ‬Второ РУ. Той е задържан с полицейска мярка до‭ ‬24‭ ‬часа.‭ ‬Установено е,‭ ‬че‭ ‬преди ден е‭ ‬извършил кражба на различни напитки от летния бар на варненско заведение,‭ ‬находящо се в Морската градина.‭ ‬Сигнал за това е подаден от управителя на бара.‭ ‬Срещу задържания е образувано бързо производство и е докладвано на прокуратурата.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.