В резултат на предприети незабавни полицейски действия на служителите на Първо РУ са задържани: 20-годишен жител на Русе и 27 – годишен жител на с.Любен Каравелово, за извършени от тях кражби.

Вчера двамата са се озовали в ареста за срок до денонощие, след като единият- известен на МВР, осъждан, е извършил кражба на хранителни стоки от магазин, а другият, също известен на полицията, чрез заплаха за физическа саморазправа е отнел от собственика му, мобилен телефон и пари.

По случаите са образувано досъдебно производство и предстои повдигане на обвинение, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.