Криминалисти от ОДМВР-Варна задържаха трима за отвличане и побой на мъж. Разследването започнало на 14 юни, след като постъпил сигнал от потърпевшия- 21-годишен жител на Аксаково, че предната вечер, около 19 часа, в жк „Владислав Варненчик" му е нанесен побой.

След това, казват от полицията, той противозаконно е бил лишен от свобода и откаран с автомобила му в землището на с. Каменар. Там побоят продължил, след което бил изоставен в безпомощно състояние, в началото на града, в който живее.

В резултат на ударите мъжът е получил множество охлузвания. Нападателите са използвали и пистолет - неустановен към момента, с който са искали да всеят допълнителен респект, произвеждайки няколко изстрела.

В хода на предприетите незабавни действия криминалистите установили тримата нападатели- варненци на 18 и 21 години., като по-младият е криминално проявен.

Извършителите са привлечени в качеството им на обвиняеми за извършено престъпление по чл.142, ал.2 от Наказателния кодекс.

Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.