Снимка Интернет
Полицейски служители на РУ - Аксаково, спрели за проверка 55-годишен варненец, известен на МВР, водач на лек автомобил. При последвалата проверка с алкотест, се оказало че мъжът е седнал зад волана след употреба на алкохол. Пътните полицаи му издали талон за лабораторно изследване и са го отвели за такова. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.
Вчера, около 13.45 часа, в района на ж.к. „Трошево“, служителите на Трето РУ , спрели за проверка лек автомобил, шофиран от 24-годишен варненец. При контрола с техническо средство станало ясно, че мъжът е седнал зад волана след употреба на канабис. Задържан е в районното управление за срок до 24 часа и срещу него се води досъдебно производство.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.