Задържаха актьора Христо Шопов, съобщи Агенция "Фокус". След инцидент в София, при който е заплашил жена с оръжие по време на спор между съседи в София, той е бил вкаран в ареста на 7 РПУ.

През 1987 г. актьорът получава висшето си образование във ВИТИЗ "Кръстю Сарафов" със специалност "Актьорско майсторство за драматичен театър".

Участва в номинирания за три награди "Оскар" филм "Страстите Христови" на Мел Гибсън, в ролята на Пилат Понтийски. Известни български филми, в които участва – "Вчера", "Любовното лято на един льохман", "Индиански игри" и "Маргарит и Маргарита". "Трафик", "Славата на България", "Следвай ме".

Произлиза от семейство на артисти. Дядо му е основател на театъра в Стара Загора. Женен е за актрисата Мариана Станишева. Има дъщеря – Невена от първия си брак и син – Наум от втория.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.