Вчера, в резултат на предприети оперативни действия служители на РУ-Девня са установили и задържали 32-годишен жител на Горнооряховско село, съобщават от пресцентъра на полицията.

Според първоначалните данни, преди няколко дни, той е откраднал катализатор от лек автомобил, паркиран в с.Калиманци. По случая има повдигнато обвинение и е взета мярка парична гаранция.

За подобно провинение са задържани и двама варненци - на 19 и 24 години, известни на полицията.

Служителите на реда действали незабавно на подаден сигнал за опит за кражба на катализатор на лек автомобил, паркиран в с.Езерово. По случая е образуван заявителски материал, който е докладван на прокуратурата с оглед повдигане на обвинение.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.