Доживяхме и това чудо - трансфери с биткойни. Бившият нападател на втория отбор на Реал Мадрид - Давид Барал, стана първият футболист в историята, който е закупен с валутата биткойн.

37-годишният ветеран голаджия беше представен от третодивизионния испански Интер Мадрид, като трансферът е част от сътрудничество с официалния спонсор и става единствено чрез криптовалута.

Трансферна сума не е обявена, а с историческата стойност на трансфера се похвали новият му клуб, който благодари на спонсора "Criptan", местна платформа за продажба и закупуване на биткойни.

Сега остава да гадаем, каква ще е съдбата за в бъдеще на подобен тип трансфери, съобщава "standartnews.com".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.