На 41-годишна възраст и 330 Гран При надпревари зад гърба си Кими Райконен е най-опитният пилот във Формула 1. Световният шампион за 2007 година ще стартира своя 19-и сезон в края на март с отбора на Алфа Ромео и отново отговори на въпроса кога ще сложи край на своята дълга и богата кариера във Формула 1.

“Продължавам да се състезавам във Формула 1 не за да постигам някакви глупави рекорди. За мен не са важни само победите. Чувството от това заедно с отбора да правим колата по-бърза и по-добра за управление ме кара да продължа“, споделя Кими.

“Когато вече не се забавлявам от това, което правя, ще се откажа. Никога не си губя времето с неща, които не харесвам. Така живея живота си и за мен така е правилно”, завършва финландецът, цитиран от "sportal.bg".
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.