Снимка: DUNAVMOST.com

47-годишна жена от каолиновско село е измамена с 3320 лева и 1570 евро, платени с цел разваляне на магия, информират от полицията в Шумен. Криминалисти от Районното управление на МВР- Шумен работят по случая. Сигнал в полицейското управление в града е приет по обяд вчера.

Пред криминалисти измамената е заявила, че преди време се запознала с жена, която обещала да й помогне за възстановяване на семейната хармония и уют. Наивницата предавала парите в района на църквата на площад "Кристал". Мнимата шаманка взела сумата и веднага изчезнала, след като пратила потърпевшата до магазина да купи продукти за развалянето на магията.

Областната дирекция на МВР в Шумен отправя призив към жителите на областта да не се доверяват на непознати хора. Съветът е да не се дават пари за извършване на различни по вид услуги на съмнителни и непроверени хора и търговци, пояснява БНР.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.