От община Бяла съобщиха в социалните мрежи, че техният любим отбор „Черноморец Бяла“ продължава в четвъртфиналите на турнира „Купа България“, след чиста победа с 3:0 (25:19, 25:18, 25:18) над „Черно море БАСК“.

Домакините имаха преимущество в почти целия двубой, като единствено във втората част позволиха на съперника да поведе отначало. Черноморци играха уверено и проявиха нужното хладнокръвие в ключови ситуации. Цял мач и добра игра записа кметът на Бяла Пеньо Ненов.

Така воденият от Милен Стоянов отбор е единственият четвъртфиналист от Висшата лига, редом с отборите на Добруджа 07 (Добрич), Дунав (Русе), Локомотив (Пловдив), Монтана, Нефтохимик (Бургас), Пирин (Разлог) , Хебър (Пазарджик) и ЦСКА (София).

Противникът на „Черноморец“ в следващия етап от турнира ще стане ясен след жребий в началото на февруари.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.