Националният ни отбор по волейбол за мъже записа победа и загуба срещу Нидерландия в първата контрола между двата тима, която се игра в зала "Арена Самоков".

Срещата бе под формата на съвместна тренировка, а в първия спаринг състав Б на България отстъпи на Нидерландия с 1:3 гейма, съобщи БНР.

След това основният състав на България се наложи с 3:1.

Днес е втория приятелски мач между двата отбора, отново в Самоков.

Проверките са част от подготовката на нашите за Европейското първенство 2021 в Полша, Чехия, Естония и Финландия през септември.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.