С атрактивно събитие в шикозната обстановка на клуб The Brick Port в морската ни столица,‭ ‬екипът на модна и ивент агенция VIP Fashion Group официално стартира модните изяви за‭ ‬2024-та година‭!

На сцената дефилираха новите открития на агенцията,‭ ‬които успешно преминаха професионалния курс за модели и фотомодели,‭ ‬воден от модела и носителка на титлата Мис Варна‭ ‬2022‭ ‬-‭ ‬Яна Стоянова и Мис Варна‭ ‬2018‭ – ‬Михаела Йорданова‭!

Публиката стана свидетел на атрактивни хореографии и дефилета,‭ ‬както и на фотосесии на живо пред обектива на фотографа Боби Решовски.

По традиция организаторите дадоха шанс и‭ ‬на млади артисти да‭ ‬изявят своя творчески‭ ‬потенциал.‭ ‬За доброто настроение на гостите се погрижиха талантливите поп и джаз изпълнителките,носителки на множество престижни музикални награди‭ ‬-‭ ‬Меги Йорданова,‭ ‬модел на VIP Fashion Group‭ ‬и Бриана Гранде.

А изненадата на вечерта бе ослепителната Яна Стоянова,‭ ‬която освен участник в модните дефилета,‭ ‬впечатли публиката със своя удивителен‭ ‬музикален талант.

В ролята на водеща влезе собственичката на модна и ивент агенция Vip Fashion Group‭ ‬-‭ ‬Мира Матеева,‭ ‬която за финал лично връчи и дипломите за завършен професионален курс на обучение за модели и фотомодели.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.