С атрактивно събитие на самия морски бряг, екипът на модна агенция VIP Fashion Group официално закри модния летен сезон в морската ни столица.

На сцената дефилираха най- новите лица на агенцията, които успешно преминаха през професионалния курс за модели и фотомодели към школата на Мира Матеева, воден от топ модела и носителка на титлата Мис Варна 2015 – Марина Димитрова.

Събитието бе повод и за официалното представяне на носителката на титлата Мис Варна 2022 – Яна Стоянова, нейните три подгласнички, както и получилите специални призове в престижния конкурс за красота, провел се в края на август . Те дефилираха облечени в бутикова колекция официални рокли, създадена от дизайнерките на бутик ALEGRA - Радостина Илиева и Галя Долапчиева. На сцената се изявиха и младите изпълнители от вокална школа STUDIO 9 с педагог и мениджър - Христина Ралева.

С началото на септември месец собственичката на модна и ивент агенция VIP Fashion Group – Мира Матеева се зае и с подготовката на ослепителната Яна Стоянова за участието и в националния конкурс Мис България 2022, който ще се проведе в края на октомври в гр. София.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.