Снимка БНТ

Възстановиха движението по пътя Варна – Добрич в района на с. Изворско, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". По-рано днес при тежък пътен инцидент между автомобил и бетоновоз край Аксаковска панорама загина шофьорът на колата, 24- годишен младеж от с. Любен Каравелово, а спътникът му на 20 години, негов съселянин, е с тежка травма на гръбначния стълб и с множество фрактури, без опасност за живота, информираха от ОДМВР-Варна.

Нелепият инцидент се е случил около 16.37 часа на 12 км от изхода на Варна. По неясни причини към момента, загубилият живота си мъж е управлявал лек автомобил „Фолксваген“, като внезапно е навлязъл в лентата за насрещно движение и се удря челно в товарния автомобил. От сблъсъка са леко пострадали още три коли, които са се разминали само с материални щети.

По случая е образувано досъдебно производство, а причините за произшествието са в процес на изясняване.

Снимка БНТ

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.