Ватерполистите на „Комодор” (Варна) ще спорят за златните медали в първенството във възраст U 13. Талантливата селекция на наставника Константин Бурназов се класира на финалните плейофи, след като на ½-финалите победи първо във Варна, а после в Бургас отбора на „Черноморец”, съответно с 16:12 и 15:12.

Дуелите за златото са насрочени за 1 и 2 юни. По регламент се играят две срещи. Взема се под внимание и головата разлика.

„Щастлив съм, че стигнахме до тази решителна фаза от първенството. С играта си на полуфиналите показахме, че сме готови за двубоите за шампионската титла. Изиграхме доста интересни мачове срещу „Черноморец”. Чака ни интригуващ финал срещу „Славия” – мач с висок емоционален заряд. Надявам се, че ще играем на върха на възможностите си и ще се поздравим с успех”, коментира треньорът на комодорци Константин Бурназов.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.