Кариерата на най-добрата ни баскетболистка в чужбина през последните сезони ще стартира в Горжов Виелкополски. Борислава Борисова завърши само преди няколко месеца колежанската си кариера и вече е професионалист. Тя бе включена Христова в американския Драфт 2020 на женската НБА, но не бе избрана и се насочи към Европа.

До момента на прекратяване на сезона в Полша Горжов се движеше трети в класирането. Освен това тимът бе лидер в групата си във втория по сила европейски клубен турнир Еврокъп.

Борислава Христова прекара 5 сезона във Вашингтон Стейт в NCA.Преди да замине в САЩ, Борислава игра за Черно море и Нефтохимик (Бс), припомни “Bgbasket”.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.