Цецо Елвиса и бендът му тръгват на турне с шоуто Viva Las Vegas, съобщи БТА. Златните български и световни хитове от 60-те и 70-те години ще звучат в Добрич – на 28 август, Варна – 29 август, Шумен – 30 август, Бургас – 4 септември, и Пловдив – 28 септември, съобщават организаторите.

„Каним ви на вълнуващо пътешествие назад във времето, когато мелодиите разказваха истории и вдъхновяваха цели поколения. Цецо Елвиса и бендът му ще припомнят легендарното време, когато рокендролът беше млад. Насладете се на едно уникално за България шоу, изпълнено с емоция, носталгия и незабравими евъргрийни. Чуйте най-любимите си песни от 60-те и 70-те години, които ще ви накарат да се забавлявате, да танцувате и да се усмихвате“, казват от екипа на шоуто.

Цецо Елвиса и неговите музиканти припомнят златните години на музиката с Jailhouse Rock, Blue Suede Shoes, Love Me Tender, Green Grass of Home, My Way, Hey Jude, редом с хитове като „Блажени години“ на Георги Минчев и „Джули“, кавърът на Васил Найденов на хита на Шейкин Стивънс.

Цецо Елвиса (Цветелин Атанасов) е единственият българин, спечелил признание за най-добър двойник на Елвис в света на конкурс в Грейсланд, Тенеси , през 1993 г. Почетен гражданин е на родното място на Елвис – Тупело, Мисисипи, и личен познат със цялото семейство на Краля на рока. Лично президентът на САЩ – Бил Клинтън, му изпраща поздравителен адрес от Белия дом за това, че поддържа легендата за Елвис жива. През 2000 г . най-тиражният вестник във Флорида – Miami Herald, излиза с челна страница, посветена на Цецо Елвиса със заглавието „Българин поддържа легендата за Елвис жива“.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.