Футболна академия Арда 1924 и Детски футболни турнири Paradise организират благотворителен турнир за деца, чрез който да помогнат на семейството на своя колега – треньорът от школата на МФК Тича 1996 Деян Такиев. Това съобщи президентът на кърджалийската академия Альоша Синабов, цитиран от БТА.

Надпреварата ще бъде еднодневна - на 6 юли, като ще се играе във формат Футбол-5 за набори 2016, 2017 и 2018 година. Всички събрани средства от турнирна такса ще бъдат дарени на треньора, чиято съпруга е диагностицирана с Аплазия на костен мозък и се нуждае спешно от трансплантация на костен мозък, за да продължи да води нормален начин на живот.

Крайният срок за записване е 21 юни, а ден по-късно ще бъде обявена и програмата на благотворителната проява. От академия Арда 1924 и Детски футболни турнири Paradise се надяват на подкрепата на приятелски клубове, за да се събере сума, с която да се помогна на младото семейство с едногодишно детенце.

„Заедно можем много! Доказвали сме го много пъти... Нека помогнем и сега!“, коментират организаторите, които не за първи път подкрепят благотворителна кауза.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.