След два дни Премиум Рали София - Свети Влас ще акостира в курортния комплекс “Св. Св. Константин и Елена” като част от маршрута си. След пълния с адреналин ден и спортния етап за скорост, през който ще преминат участниците, те ще имат възможност да се насладят на комфорт и релакс в елегантна обстановка в петзвездния хотел Ensana Aquahouse , който предлага модерен лукс с естествени природни ресурси от минерална вода сред борови дървета в близост до морския бряг.

Всички фенове на мощните возила ще могат да разгледат богатия автопарк пред хотел Ensana Aquahouse вечерта на 20 юни и до обяд на 21 юни.

За тези, които не са успели да се наситят на завладяващата гледка в пъртвият български морски курорт - дестинация, съчетаваща историческо наследство и природни дадености с модерни комплекси и услуги от висок клас, където по време на почивка можете да се погрижите и за здравето си наслаждавайки се на кулинария, която предлага уникални изживявания от аромати и вкусове, то официалният старт на Премиум Рали София - Свети Влас пристига точно на обяд на Морска гара - Варна в петък на 21 юни. Над 50 екзотични автомобила ще зарадват ценителите на мощни коли, сред които Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce, Porsche, топ моделите на Audi, BMW и Mercedes - Benz с различни модификации на двигателите.

В ранния следобед зрелищната колона ще продължи по маршрута на своето незабравимо приключение, като се отправи към Букурещ. Участниците ще имат възможността да изпитат възможностите на своите автомобили на писта „МоторПарк” в Румъния, както и доброто си сцепление по световноизвестните проходи Трансфагарашан и Трансалпина.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.