Любители на адреналина, ентусиасти на скоростта и фенове на рок музиката,
заповядайте на 6 април на „ОТКРИВАНЕ НА МОТО-СЕЗОН– 2024 в град БЕЛОСЛАВ“, за да отпразнувате страстта към екстремното и да се насладите заедно на много приятни изживявания!

Независимо дали сте заклет мото фен или просто сте любопитни за света на мотоциклетизма, това събитие гарантирано ще съживи страстта ви към всичко, свързано с мото! Пригответе се да станете свидетели на събитие, изпълнено с много адреналин и забавление.

Мястото е гр. Белослав, Централен площад "Възраждане" , датата – 6 април /събота/, началото – 10:00 часа!

Очакват ви много игри, забавления, награди, любими рок парчета, скара и голямо количество студена бира.

С мотори или без, с деца или без, с жени/мъже или без – всички са добре дошли!! Ако пък дойдете сами, гарантирано, че ще си тръгнете с десетки нови приятели!

За музикалното настроение ще се погрижат представителите от Рок-бандата "КАЛПАЗАНИТЕ ОТ СТАРАТА ШКОЛА".

СЪБИТИЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ С КАУЗИ, В ПОДКРЕПА НА КАМПАНИЯ „АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ“.

Кампания "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ" с кауза, насочена към закупуване на апаратура за неонатологичните отделения във варненските болници, в помощ на недоносените деца. За целта на тази кампания всеки ще може да дари средства в кутии, но ще даде своя принос и чрез закупуване на бутилка „ВОДА С КАУЗА“ /Aqua bella трапезна вода/.

От 2015-а година насам, всички ние подкрепяме и сме част от кампанията "Аз Вярвам и Помагам". Целта е събиране на всички ненужни пластмасови капачки и предаване за тяхното рециклиране. С получените парични средства продължаваме с обществения принос за закупуването на медицинска апаратура за отделенията по неонатология и детска хирургия, обслужващи Североизточен регион на България.

С Откриването на МОТО-СЕЗОН 2024 продължаваме обединени с тази кауза!

След грандиозният успех в началото на 2023г с даряването на първата специализирана Детска/неонатална Линейка "Аз Вярвам и Помагам", която дарихме в ЦСМП - ВАРНА в помощ на хиляди бебета и деца на стойност над 260 000 лв се мотивирахме да съберем на 500 000 лв и #каузаполовинмилион за закупуването и даряването на:

Кауза 1:

Първият транспортен мобилен пункт за кръводаряване в България;

Кауза 2:

Първата неонатална линейка за нуждите на СБАГАЛ" Проф. Д-р Димитър Стаматов-Варна" в помощ на хиляди бебета от Варна, Шумен, Добрич, Силистра, Разград и много други градове;

Кауза 3:

Изключително ценни медицински апаратури и оборудване за нуждите на най-голямото отделение по Детска хирургия в Източна и Североизточна България, което се намира в МБАЛ "Св. Анна-Варна".

На мероприятието ще бъдат осигурени кутии за събиране на парични средства в подкрепа на Аз Вярвам и Помагам , съвместно с „ВОДА С КАУЗА“. Всеки ще може да дари средства и чрез закупуване на "Вода с кауза" от търговските обекти, разположени по трасето със зони за публика при провеждането на събитието !

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.