Президентът на Барселона Джосеп Бартомеу обяви в ефира на радио СОРЕ очакваната новина, че треньорът Кике Сетиен е освободен.

Очаква се днес тя да бъде потвърдена и официално от каталунския клуб. Позициите на Сетиен окончателно се разклатиха след унизителната загуба с 2:8 от Байерн Мюнхен в 1/4-финала от Шампионската лига.

Очаква се с работата си да се раздели и спортния директор Ерик Абидал, който до последно защитаваше Сетиен. Фаворит за поста на Сетиен е бившия футболист на тима Роналд Куман, който в момента е национален селекционер на Нидерландия.

"Марка" съобщава, че Куман е бил забелязан вече на летището в Барселона, като публикува и видео. 57-годишният Куман работи като помощник треньор на Барселона в периода 1998-2000 година, след което стартира самостоятелна кариера, съобщи "Днес+".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.