Нападателят на футболния ни шампион Лудогорец Кирил Десподов може да премине в Англия и да заиграе за Уест Бромич Албиън, съобщи местното издание The Telegraph, цитирано от БНР. Тимът ще играе в Чемпиъншип от следващия сезон, след като изпадна от елита.

Три кръга преди края на първенството Уесп Бромич е на предпоследното 19-то място в класирането с 26 точки и няма как да се спаси от идпадане.

Десподов е собственост до юни 2023 година на италианския Каляри, където обаче нямат желание да го задържат.

През настоящия сезон той е част от Лудогорец като отдаден под наем до края на месец май.

Според информацията от Острова, Уест Бромич е стартирал преговори с Каляри за нападателя, който преди да дойде в Разград, игра като преотстъпен в Щурм Грац.

Лудогорец също иска да задържи нападателя, но последната дума ще има италианския клуб.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.