Трима души са пострадали при три пътни инцидента станали във Варна и областта през изминалото денонощие, съобщиха от ОД на МВР във Варна.

Единият от инцидентите е възникнал около 07:40 часа вчера сутринта на пътя Варна - Добрич. 71-годишният водач на лек автомобил «Пежо», поради движение с несъобразена скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и блъска микробус «Фолксваген».

Вследствие на инцидента мъжът получава фрактура на таз, прегледан е и настанен за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

При друг инцидент, също вчера, около 17:05 часа, на ул. «Първи май», 26-годишният водач на лек автомобил «Опел», при маневра за завой наляво, не пропуска и блъска лек автомобил «Фолксваген», който се движи по път с предимство и от удара се отклонява и се блъска в електрическо табло и пътен знак.

Вследствие на инцидента е пострадала 21-годишна жена, пътуваща в първия автомобил. Същата е получила контузия на глава, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.