Трима ранени след като самолет на нискотарифна авиокомпания от Доминиканската република се подпали при кацане на летището в Маями, съобщава БГНЕС. Катастрофата е следствие от проблем с предния колесник, който е поддал.

Машината "Макдоналд Дъглас-82" е излязла от пистата на идване от Доминиканската република. Евакуирани са всички 130 пасажери и 10 души екипаж.

Тримата пострадали са настанени в болница. Аварийните екипи са успели да овладеят огъня и изтичането на гориво. Причините за инцидента се разследват от американски специалисти.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.